Horari i Localització

Al restaurant Cal Frare seleccionem curosament els vins que acompanyaran la nostra carta, destacant aquells amb Denominació d’origen de Catalunya. A més, en el nostre restaurant de cuina catalana i tradicional també tastareu els nostres vins de la casa, elaborats amb varietats seleccionades en exclusiva per a Cal Frare, tal com és el nostre conegut ‘Vi de missa’, entre d’altres.

De Diumenge a Dijous
13.00h – 16:00h
Divendres i Dissabte
13.00h – 16:00h
21.00h – 23.00h

Contacta amb el nostre equip per preguntar-nos qualsevol dubte que tingueu.

Benvingut al nostre restaurant! Estem encantats de poder ajudar-te amb la teva reserva. Si us plau, indica’ns la data, l’hora i el nombre de persones per a la teva reserva. Estem aquí per fer que la teva experiència sigui inoblidable.

Gràcies per confiar en nosaltres!

Lloc d’interès

Molt aprop del Restaurant Cal Frare hi ha molts indrets interessants de visitar. Al Cogullo de Can Torra podreu estirar les cames i estar en contacte directe amb la natura de Maians, és una muntanya de 877 metres amb unes increïbles vistes del Cadí, Montserrat i del Pedraforca. També molt a la vora hi ha la Granja de Cargols de Cal Jep, una empresa dedicada a la producció d’alevins de cargol.

Si el que voleu és fer turisme rural per Castellfollit del Boix, Maians, també podeu visitar Cal Paradet o Can Còdol, dos masies on podreu descobrir d’una autèntica experiència rural.
L’ermita de Sant Marc de Grevalosa i l’ermita romànica de Sant Pere del segle XI també son dos parades obligatòries a Castellfollit del Boix.