La Masia

Al restaurant Cal Frare seleccionem curosament els vins que acompanyaran la nostra carta, destacant aquells amb Denominació d’origen de Catalunya. A més, en el nostre restaurant de cuina catalana i tradicional també tastareu els nostres vins de la casa, elaborats amb varietats seleccionades en exclusiva per a Cal Frare, tal com és el nostre conegut ‘Vi de missa’, entre d’altres.

A Cal Frare som un restaurant de cuina catalana i tradicional, emprant la matèria prima dels productors de la zona, garantint aliments frescos. Però més enllà de la nostra cuina, esperem que a casa nostra gaudiu d’una experiència plena en un entorn càlid i amigable, amb un tracte familiar a la sala.

 

Menjador Vistes

Les àmplies finestres permeten l´entrada de llum natural i ofereixen vistes impressionants de l´entorn rural que envolta el restaurant.
Sens dubte, el menjador gran de Cal Frare és el lloc perfecte per gaudir d´una experiència gastronòmica única en un entorn encantador.

Capacitat:

30 persones

Menjador Gran

Amb una decoració rústica i tradicional, aquest menjador ofereix un ambient càlid i familiar per gaudir d’un àpat deliciós.
Les taules estan disposades de forma espaiosa per garantir la comoditat dels comensals i les parets de pedra i els detalls de fusta creen un ambient acollidor i autèntic

Capacitat:

140 persones

Menjador Nou

Amb un disseny contemporani que combina elegància rústica amb tocs moderns.
En entrar, es nota immediatament la calidesa dels materials naturals, com ara la fusta i la pedra, que predominen a l’espai, creant un ambient acollidor i relaxant.

Capacitat:

25 persones

Menjador Celler

Aquest menjador destaca per la decoració amb antiguitats, especialment ràdios antigues i quadres, que aporten un caràcter distintiu i nostàlgic al lloc.
Cada detall al Celler del restaurant Cal Frare està pensat per oferir una experiència gastronòmica única, on el passat i el present es troben en perfecta harmonia.

Capacitat:

140 persones

Zona Chill Out

Un racó de tranquil·litat amb vistes impressionants que abasten turons verds i un horitzó muntanyós. Aquest espai està decorat amb sofà, coixins cómodos i taules baixes, creant un ambient acollidor I modern,  ideal per relaxar-vos mentre gaudiu d’una beguda.
Al capvespre, la il·luminació suau de llums i fanals penjolls realça la màgia del lloc, oferint l’escenari perfecte per contemplar la posta de sol i desconnectar en plena natura.

Capacitat:

25 persones

Terrasa Exterior

La terrassa exterior del restaurant Cal Frare, és un espai idíl·lic que aprofita al màxim el bell entorn natural de la regió.
Envoltat d’un paisatge rural i serè, aquest menjador exterior està dissenyat per oferir una experiència gastronòmica en harmonia amb la natura.

Capacitat:

30 persones

Reserva una taula